LONDON

2011
Inatt åker vi! Lovely


when the sun goes down

2011Jakob kom över och höll mig sällskap en stund igår, han gjorde kaffe och jag choklad och sen satt vi ute och pratade länge. Efteråt kom Fredrik, bästa känslan på hela veckan att få krama om honom lite. Vi gick promenad i det jättefina vädret och sedan handlade vi mys och sen sov han här. Nu har han precis åkt och om en stund ska jag och mamma till Eskilstuna och handla, ciao!

i den tidiga morgonsolens sken

2011
Ligger ute på min baksida i bikini och skriver på min novell. Började dagen (eftersom att jag går upp ur sängen vid lunch) med spotify i lurarna och jättegod brunch, fortsätter nu med lite jobb och solsken. Underbara lov!


blue, blue sky

2011


Igår fotade jag och kärleksparet ute i det underbara vädret, bilderna är tagna av oss 3. Hoppas att det håller i sig, så jävla efterlängtat med sol och värme. Idag är jag ensam hemma, en dag för mig att springa runt i under- kläder och leta i kylskåpet var tredje sekund. Dock måste jag plugga, har bara idag och imorgon på mig innan vi åker. Vid fem kommer fredrik hem från Växjö i alla fall, som jag längtat!!


One shot to your heart without breaking your skin

2011.

2011om dina ärr vore bokstäver och mina fräknar punkter
skulle våra kroppar vara det finaste jag någonsin läst


även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur, jag blir aldrig den samma som förut

2011
Och så mycket har hänt sedan dess.
Ligger i sängen med en fet skål glass och ett berg näsdukar på bordet bredvid. Att vara sjuk är ingenting jag behöver just nu, om två veckor åker jag till london och innan dess är det ett antal saker som måste bli gjorda. För sen tänker jag njuta. Om cirkus 60 dagar är det sommarlov och det finns ingenting jag ser fram emot mer

Everybody just have a good time And we gonna make you lose your mind

2011
Sonjas bilder
Hade jätteroligt hos fanny i helgen, både nya och gamla människor. Åkte hem till marie runt tre och sov där, åt pizza till frukost varefter mamma kom och hämtade mig, och senare kom fredrik så tillbringade kvällen med honom. Idag är jag hemma är så himla trött och förkyld usch

tandställningen

2011
Tog bort tanställningen för någon vecka sedan, två år och nio månader fick jag tampas med den. Men äntligen är den borta!!

oslagbart

2011
bästa tjejerna, noom noom. nu ska lyfta på rumpan, städa lite och sen vidare till vasavallen och kika fotboll. tror våren är på väg, isen har smält som bara den här utanför och flytt-fåglarna har börjat komma tillbaka. underbart!

i miss you and i miss your laugh and our hands intertwined in each other

2011

allt blir storslaget här där jag sitter. nu ska jag utnyttja min frihet, bryta ur bekvämligheten, njuta, vara hög på livet sådär som jag kan ibland


And now you're gone it's like an echo in my head, now I remember every word you said

2011
Brukar inte tycka om honom, men det här är himla fint