310512

2012Min absoluta favoritblogg - här.

//

2012


dagar

2012En dag satte sig jag, Elin och Alexandra i hamnen och åt glass
Vi njöt av solen och pluggade matte för sistasista gången. Och nu är den över!!!!
Sen åkte jag och Amanda och tittade på div5-laget
Fina amanda
Dagen efter fotade jag med Fanny

Jag lurade upp henne i ett träd och sen solade vi med Sonja och Vanessa


Sen på kvällen kom Catja hit

Vi mötte upp en massa andra och tittade fotboll igen, haha


Har haft så bra, fina dagar och är framförallt så himla glad över att allt i skolan är över. Denna vecka kommer vara så himla skön och nästa är det student och avslutning och allt var det är. Man går bara runt och ler hela tiden så den här känslan ska man verkligen ta vara på. Puss


åkte till fina staden

2012

24/5

2012

Imorse gjorde jag och Fanny god frukost som alltid när vi sover tillsammans. Är mest ute i solen för tillfället så har inte blivit mycket tid att skriva/lägga upp bilder. Men det kommer.

we own the sky

2012

EN FIN TORSDAG

2012'


16/5

2012

NÄSTAN SOM FREDAG

2012

nu&då

2012Tiotusentals bilder ligger och skräpar. Så fina minnen som borde tas fram, oftare. Vet att det står tomt här och kameran används inte så flitigt så man kanske skulle fram med lite som jag aldrig visat. Kan spilla tårar över de bilder som försvunnit på vägen, framförallt de närmre 5000 under tre veckor på Malta, men har många kvar ändå. Ska göra ett album och njuta, och längta till sommaren, härligheten, och allt som komma skall.


gemma ward

2012snyggaste.inspokällan.gemma.ward/00-05


You can get addicted to a certain kind of sadness

2012


sväva på moln

2012Blandade känslor har resulterat i en resa bokad till Kos med tjejerna(!!!!), Maskinen inplanerat, ev peace/hultan men beslutsångesten kan liknas en käftsmäll i ansiktet. Så har jag fått mitt första jobb!!!! Även fast det handlar om att ta hand om småungar är jag riktigt NÖJD. Idag tillbringade jag dessutom dagen och kvällen med sex fina tjejer. Hoppas härligheterna håller i sig, jag blir så lätt deprimerad så nu är allt jag önskar att få vara glad, tack.


crumpled

2012Haha har solbrillor under luvan, därav sne.
Så skönt med helg!!!! Har varit med mina hjärtan och idag låg jag och Nisse ute och stekte i solen. Jag & mammsen ska ner och fika och sen ikväll får vi gäster innan jag ska vidare till tjejerna. Hörs


P.s Vill också till Berlin/Aten. Buhuu.


valborg&sånt

2012Valborg spenderades mestadels hos mig med mina tjejer, vi lagade middag, drack och hade det trevligt. Sedan kom det fler och fler folk vilket resulterade i partaj & till slut ett trasigt kylskåpshantag bland annat haha. Var dock inte lika roligt dagen efter meen men..... Annars har jag mest varit utomhus i det underbara vädret. Igår och idag har vi gått runt i shorts, suttit i hamnen och käkat mat och glass och suttit ute på baksidan och solat. Har haft spelkväll med la familia och läst ut världens bästa bok. Har ätit sushi och lämnat in min sista jobbansökan och tränat i solnedgång och framförallt- vunnit premiären!!!! Så bra ni är. Fler bilder kommer.