my homie

2012

161012

2012Igår såg vi andra avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar hos Aleks och Celine. Den är verkligen hur himla himla fin, men hemsk, som helst. SE DEN. Vi sov sedan där och imorse tog vi en promenad i frosten hem.


11:12

2012

lana

2012

141012

2012(Snodde 3 bilder av Sonja och Linnea)
 
Har tagit ledigt. Umgåtts med min mamma. Förberett. Åkt till Stockholm. Varit med Catja. Ätit sushi. Tittat i affärer. Myst. Handlat presenter. Suttit på station. Ritat. Lyssnat. Planerat fest. Träffat alex. Städat. Möblerat om. Slagit in paket. Gått upp tidigt. Firat mamma (GRATTIS!!!! älskar dig). Jobbat. Lagat mat till 30 personer. Fått massa gäster. Ätit tre tårtor. Gått på marknaden. Ätit brända mandlar. Fått fler gäster. Varit med Petter och Mimmi. Handlat blommor. Firat Sonja. Ätit ännu en tårta. Druckit alkohol. Sjungit högt. Dansat, dansat, dansat. Varit full. Träffat fina fina vänner. Pratat in på folks telefonsvarare. Skrattat. Tagit mig hem. Lagat mat kl 03. Däckat. Vaknat. Sagt hejdå till alla Gävlebor.
 
Och nu sitter jag här, har haft världens finaste helg och idag ska jag bara återhämta mig från allt. Puss på er.


101012

2012

M83

2012Igår kom vår farmor på besök och sov hos oss. Jag har inte träffat henne på jättejättelänge så det var verkligen på tiden, hon är världens goaste. Önskar att farfar kunde komma också. Idag slutade jag vid ett vilket var helt underbart, så ska nu sätta mig med någonting och äta och skriva klart min essä. Hoppas jag blir klar så jag kan spendera kvällen göra någonting annat. P&k


du.

2012Idag fyller min Sonja 18 år. Vi är världens mest olika personer. Sonja är överallt och hörs och syns hela tiden, medan jag är lugn och tillbakadragen. Sonja kan göra precis vad som helst till ett skämt, medan jag aldrig får någon att skratta. Sonja är alltid ordningsam och ute i god tid, medan jag är slarvig och alltid kommer inspringade sist. Sonja är varm och klär hellre av än på, jag är kallblodig och fryser hela tiden. Sonja öppnar sig och berättar precis allting i minsta detalj, medan jag är mer sluten och inbunden. 
 
Men på samma gång är vi så himla lika. Vi skrattar alltid åt samma saker och kan bara titta på varandra för att veta vad den andra menar. När vi går och handlar tar det två sekunder, för vi vet alltid den andras favoritmat. Och när vi börjar skratta, eller gråta (hemma hos Marie) är det ingen annan som förstår varför, haha. För det är du och jag duvetvadjagmenar- skämt.
 
Ibland (rätt ofta faktiskt) vill vi bara spy på varandra, men av någon konstig anledning blir vi alltid sams och hittar tillbaka till varandra igen för det är någon konstig dragningskraft som vill att vi ska. Du är världens bästa. Grattis igen, på din dag.


081012

2012Idag sitter jag hemma och 1. botar min hemska förkylning 2. pluggar essä. Jag hittade ett foto jag framkallat från i sommras - gud vad jag saknar sommaren, att få vara på festival och inte bry sig om absolut någonting.


just, leave me alone

2012

14:08

2012

061012

2012En fredageftermiddag som tillbringades med Alex, vi fikade och handlade lite. På kvällen sen åkte vi hem till Louise, vidare på förkrök hos Hampus och sedan vidare till Europas inspark. Lyckad kväll. Efter nattkäk däckade vi fem personer i en säng klockan fyra, haha. Idag har jag ont i både huvud och fötter. Snart ska jag och Louise ut och äta sushi och spendera kvällen tillsammans. P&k


tear apart

2012