Hår

2013Saknar att ha långt och mörkt hår som FAN, nu är mitt kort och går i en (eller kanske snarare typ tio olika) nyanser av orange-rött-ljustbrunt. Det är dessutom jävligt slitet. Måste gå till frisören och göra något åt saken snart.


tänkvärt

2013Bristen på rent vatten är ett av världens största problem. Ändra till HD och sätt på storbild. (Snodde första videon av Alex, började typ gråta när jag såg den för den var så fin.)
 
 
 
 
 
 
 


du söker bråk, jag kräver dans

2013I helgen umgicks jag med fina vänner. Sen dess har jag och Haris mest hängt här, på Nicandergatan. Vi har tittat på film, tagit hit lampor och fått internet. För övrigt jobbar jag hela den här veckan, i helgen natt. Tråkigt på ett sätt men bra med cash. Nu ska vi lägga oss och kolla film. Puss


sneak

2013En liten tjuvtitt på lägenheten. Äntligen är det helg och jag slipper gå upp vid 05. Ska slå in lite julklappar och sen ikväll ska jag träffa Marielle och Izabella som jag saknat så himlaaa mycket. Vi ska ut, troligtvis i Eskilstuna. Vi hörs!


miss you

2013 


livets resa

2013 
Uganda 2013.


lite snö

2013Om ni inte visste det innan vet ni det nu: jag ogillar verkligen vintern. Tror jag alltid har gjort det, sen jag var 2-3 år gammal och stod i fönstret och tittade ut på barnen som lekte i snön, betydligt hellre än att vara med själv. Haha. Men har börjat tycka den är mer och mer ok. Men kan fortfarande inte hålla mig från att vara avundsjuk på Agnes som är påväg till stranden medan jag pulsar runt här i snön.
 
Till någonting annat började jag på mitt nya jobb idag! Känns jättebra. Äntligen heltid och äntligen en bransch med BRA ob. Ska bli spännande att få lära mig någoting nytt och känns nyttigt att ha på CV:t som numera inte längre är lika tomt:) Jag har utvecklats så otroligt mycket sen jag började jobba. Ni som fortfarande tycker att jag är en slarver: kan lugna er med att säga att det varje dag blir bättre. Jag lär mig att ta ansvar och ha struktur även i övriga livet. Tror verkligen på att man ska jobba ett tag innan man börjar plugga. Och resa såklart! Men det bästa ska ju sparas till sist, eller?


2013