sista januari

2013Det är märkligt hur man påverkas av olika faktorer, både positivt och negativt, och hur dessa förändras med tiden. Hur saker som aldrig haft stor betydelse nu betyder nästan allt, och tvärtom, hur saker som betytt i princip allting inte betyder ett dyft längre. Hur saker tappar värde när värdet på livet blir så mycket större. När jag har haft en jobbigare period i livet tror jag att jag har insett vad det innebär. Men också hur jag också kommit till instikt att sluta bry mig och påverkas av människor som inte värda min tid. Detta i jämförelse med ett år sedan tillbaka, då såg mitt helheltsperspektiv så annorlunda ut.
 
Det som glädjer mig är att det mest meningsfyllda i livet just nu är framtiden. Våren, resor, vänner, studenten, fylla 18. Att slita sig loss, få klara sig på egen hand. Det är verkligen på tiden. Att kunna tjäna egna pengar på heltid, slippa vara bunden till någon annan, att åka precis vart man vill på jordklotet oberoende av någon annan eller dess synpunkter och åsikter. Att slippa behöva bli dömd, att slippa bo i en stad där alla vet i princip allt om varandra. Att få nya vänner, nya minnen. Framförallt att göra precis, exakt det man känner för precis just då. Att ha hela livet framför sig.


petunia gardens

2013 
 


trevligt

2013Random bilder. Hittade INGA bilder från i lördags förutom en på Jasmina, vilken jag inte ens tror att jag tog själv(?)....I alla fall, idag har jag slutfört lite skolarbete, brinner verkligen för Afrika och är så glad att jag både får jobba om och åka(!!!) dit snart. Jättekul. Annat som hänt/händer: Har tagit klart alla sprutor, fått tillbaka ett slutbetyg i psykologi, fikat med syster. Sen på torsdag åker jag, Alexandra och Elin till montessoriskolan och intervjuar elever i årskurs 8 och 9 om hur man mår och lever som ung i Sverige idag. Ska bli jätteintressant. Sen på kvällen börjar första utomhusträningen. Och juste, vi bokade en resa till Korfu idag mellan 15/6-23/6. GLAD TJEJ


SÖNDAG

2013Vad ska jag skriva här ens? Vardagen rullar på som vanligt, igår var det party med tjejerna, imorgon är skolan i full fart, nästa vecka ska jag på begravning, veckan efter åker vi till Uganda. Ska bli skönt att komma bort. 


2012 - del 1

2013För några veckor sedan gjorde jag en liten summering av vad jag gjort året som gått.
I Januari umgicks jag med mina fina vänner. Vi hade middagar, var på den roligaste hemmafesten och framförallt - åkte till Idre. Det var nog det bästa jag gjorde den vintern och det var så välbehövligt då. Vi festade och åkte skidor och ett speciellt minne jag har var när Sonja och jag hamnade i världens snöstörm på väg upp i sittliften och vi trodde vi skulle dö. Haha. Sen en kväll kom Olle hit och det minns jag så väl för han är en så bra prick.
I Februari fortsatte det i samma anda och jag minns att Catja i princip bodde hos oss också och Amanda var mycket här också. Sen hade vi åtminstone tre tjejmiddagar hos Fanny och Sonja. Sist men inte minst var uppstarten på vårt nya lag- åh vi var så bra.
I Mars låg största fokus på Agnes 18-årsfest. Det var något av det roligaste jag gjort det här året, från all förberedelse till själva festen, och framförallt då hon inte hade någon aning. Kommer aldrig kunna tacka alla tillräckligt för det. Annars åkte jag och Agnes till Stockholm och bodde i lägenheten. En kväll åkte jag till Eskilstuna och festade med Catja m.fl. Hela den kvällen var också så sjuk.
I April började våren äntligen visa sig. Vi var på träningsläger och jag minns att bara resan dit var så HIMLA kul. Vi var verkligen världens bästa lag. Åh vad jag saknar alla som inte är kvar<3. Jag klippte av håret på mig själv och gick på bio med Agnes och hennes vänner. Sen en kväll var vi ett stort tjejgäng på heron. Hade seriepremiär.
Maj var otroligt hektisk - det blev varmt och jag kämpade med att göra klart allt i skolan, matten värst(!!!!!!!). Som tur fanns mina favotjejer där som gjorde det så mycket lättare att gå i skolan. Hade en hemmafest som spårade (därav trasig kylskåpsdörr), åt frukostar i solen med Fanny, träffade mina fina kusiner. Jag och Agnes åkte till både Stockholm och Gävle. Hade grillkväll/fest hos Lisa. Var med fler vänner.
 


4/1

2013Lite ljus i mörkret.


Nyår

2013Gott nytt år!!! Hade verkligen världens bästa kväll, synd bara att dagarna nu efteråt varit så otroligt jobbiga. Som att det inte var nog gick min farfar bort idag. Älskar dig och hoppas du får det bra nu. Hoppas ni mår lite bättre än mig. Puss