från förra helgen

2013Mysigaste helgen på länge. Nu är det äntligen lov!!!


befrielse

2013Baaaah att kunna dra igenom håret inget trassel SÅ SKÖNT


hår

2013

Nu jävlar

2013 
 
Måste.kämpa.sista. Fan vad jag ska klara detta bra.


130322

2013Från veckan. Är i Gävle nu. Har varit ute och ätat, tittat på fotboll, badat och myst. Imorgon ska vi upp tidigt och gå på gymmet och sen äta hotellfrukost. Mmm-m!


mitt rum

2013

amanda 19år

2013Grattis igen!!!!


kanske vad vet jag

2013Outfit. Veckorna går fööööör fort. Helgen spenderades bland annat i Eskilstuna, hemma med vänner och på match. Vi vann med 2-1. Har handlat nya träningskläder också så är så jävla taggad på att träna!!!  I veckan har träffat Mella Felicia Alex Ermin och Haris sammanlagt. Har blivit många myskvällar med prat och film, haha. Plus träning, plugg och en vernissage på det. Idag ska jag på ett jobbigt besök i Eskilstuna och sen efter skolan åker vi till Gävle. Ska bo på hotell och imorgon ska vi fira Petter. Hörs!


9/3

2013Igår kom farmor på besök<3<3 andra saker som hänt: vi vann temaveckan, har tränat flitigt hela veckan, jag och fanny skippade skolan en dag och åkte till donken och mös framför film, har hängt med flippan och marielle, och igår hade vi reunion i finninge. Åt morotskaka och tittade på gladiatorerna. Idag ska jag träffa Louise och sen mina tjejer. Imorgon har jag match också. Puss


vernissage

2013Sofia Ranbäcks bilder! Kom på vår vernissage den 19 Mars i kommunhuset. Är ni mer intresserade måste ni komma på min, Elin och Alexandras utställning sen i April-Maj. Kram.


ta mig utomlands

2013 


veckan som gått

2013Mys.