Iggy

2013Enligt mig en av världens snyggaste kvinnor.


301113

2013 
Hade en jättetrevlig kväll igår! Idag ska vi till etuna och titta på fotboll, sen ikväll ska jag umgås med min mammie innan jag ska hem till Sonja. Puss puss


.dope.

2013Untitled #4
 
Untitled #4 by elsaskoldberg


Bra kväll

2013Från i onsdags med Johanna, Paulina, Frida och Evelina. Nu ska jag laga lite mat till mig och min man och sen blir det utgång med tjejerna. Puss


Lägenhet

2013Idag har jag fixat lite i Haris (och min) lägenhet. Nu har vi äntligen fått tv och snart kommer sängen som han har beställt:) Soffan är redan köpt, Simon har varit där och satt upp gardinstänger och gardiner och lite annat, och idag var en kille där som fixade lister och hjälpte till med fönsterna. Så detta kommer bli så himla bra. Även fast det inte ser lika fint ut som på bilderna är det i alla fall en början, längtar verkligen tills allting är klart!!
 


utgång 131123

2013 


Men inga själar lyser, och hela staden fryser, och jag är fast i nått försök att att komma över.

2013 


musik

2013Johanna och jag har uppdaterat min partylista, den går att hitta här.
 


Mellan jobb

2013Har suttit hela förmiddagen och skrivit adresser på kuvert som ska skickas till alla doktorer i Stockholm (vilket är rätt många som ni kanske förstår). Har gjort 100 adresser, vilket betyder att jag bara har 3900 stycken kvar sen...Haha. Börjar mitt riktiga jobb om en halvtimme så hann slänga i mig detta till frukost. Ny vecka, nya möjligheter.


new in

2013

sthlm

2013I förrgår tog jag, Elina, Haris, Alex och Moa en spontantripp till Sthlm. Vi åt på TGI Friday's och sen gick vi på bio. 
 


nya skor

2013Igår åkte jag till Etuna och köpte nya fotbollsskor inför inomhussäsongen. De är ju kanske inte de allra snyggaste, jag ser lite ut som en clown i dem, men de är lika lätta och sköna som tygskor typ. Haris "du ska spela fotboll, inte vara snygg". Haha. Sen hem för att fira Suda med henne, Johanna och Paulina på Harrys. Vi åt, drack och var med på musikquiz, det var jättetrevligt (och ja vi vann nästan). Idag ska jag äta brunch med mamma, jobba och träna. Sen imorgon är det fredag och därefter första lediga helgen på länge.


avicii/one direction

2013Är så taggad som har biljetter till både Avicii och 1D! Ska bli så jävla kul.
 


mitt i livet

2013Börjar sätta finkant på vardagen, har ätit på finare/trevligare restaurang flera gånger de senaste veckorna, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Tre eller fyra gånger har jag fått smaka på verkligen SVINGOD mat på Nils och idag åkte jag och Haris direkt efter jobbet och åt med mamma och pappa på Harrys. Det var inte direkt fel det heller. Nu har vi bara legat hemma och myst eftersom att jag börjar jobba 8 imorgon men efter det blir det antagligen utgång med Johanna m.fl. Trevlig helg på er.


på andra sidan jordklotet

2013För mindre än en timme sen tog hon sitt pick och pack och åkte. 
 
Förutom att jag givetvis kommer sakna att umgås med henne, kommer det nog bli ännu värre att veta att hon inte är omkring mig. Inga snabba steg i trappan, ingen som drar i kylskåpsdörren, ingen som knackar på min dörr. När jag vaknat omkring 9, då både mamma, pappa och Haris är på jobbet kommer det vara helt tomt här hemma. När jag ska springa ner för trappan och väcka henne i det varma, instängda rummet kommer det helt plötsligt vara tomt och kalt.
 
Det värsta är nog att jag inte vet hur länge hon blir borta. Tur att jag har Haris att krama om varje dag, vad skulle jag göra annars?