TBT

2014

a little bit warmer plz

2014Untitled #1519
 
Untitled #1519 by wtf-towear featuring flats sandals
 
Saknar att kunna gå i tunnare kläder och inte behöva välja plagg beroende på om de klarar att ha i kylan eller inte. Att dessutom gå runt i arbetskläder varje dag är också lite tråkigt, saknar att stå på mornarna och välja vad man skulle ha på sig. Men nu ska jag inte vara negativ, min första lön kom idag. Faaaaan vad gött.


01:19

2014

grey's anatomy

2014

monday

2014Bilder på mina nya vantar & från kvällens middag jag och Haris slängde ihop. De andra är från helgen. Idag har jag jobbat, fikat med mamma, handlat och lagat mat. Imorgon väntas jobb igen, klockan står på 04:45. Wiiii.


140118

2014Efter en äcklig magsjuka i några dagar var det äntligen helg, så jag, Johanna och Suda gick och bowlade och efter det gick jag och Suda ut och tog något att dricka. Bästa tjejerna.


changes

2014

hemma

2014Är ledig nu i fem dygn, äntligen! Ska bara ligga hemma i lägenheten och titta på film, mysa, laga mat och läsa. Ska bli så jävla skönt att bara slappa i några dagar.


00:11

2014

vill åka utomlands

2014 
 
 


vinst

2014Premiären i svart och gult slutade i vinst i 100årscupen! Kändes lite skumt att inte spela för Viljan (vilket jag gjort sen dess att jag var fem år) men med tanke på att vårt gamla lag knappt finns kvar längre känns det ändå helt okej. Var i alla fall jättekul att spela, alla var grymt duktiga vilket gör att man höjer sig själv också! Självklart en besvikelse att jag inte spelade finalen men det är sånt man får ta. Kul vilket fall som helst att vi vann:)


weekend

2014I helgen användes julklappen jag gav till Haris. Vi åkte till Stockholm, bodde på hotell i två nätter, shoppade, åt god mat, åkte tunnelbana, gick på fotografiska, fikade osv osv. Kan säga att vi båda behövde komma bort lite och bara göra vad vi kände för, här hemma springer vardagen ikapp direkt. Väl hemma idag hann vi nämnligen både tvätta, städa, storhandla och laga mat haha...Därför var det så skönt att avsluta helgen i soffan med honom, tacos, en cola och transformers på tv:n. Nu är det sovdags för imorgon har jag cup! Natti.


i love you

2014 


juldagen

2014Hej hörrni! Hoppas ni haft en mysig jul och ett gott nytt år. Här är lite bilder från juldagen när jag och Johanna åkte till hennes kompisar i Etuna och sen gick ut på Harrys. Hade jätteroligt!
 
Lägger upp bilder från jul och nyår snart. Nu ska jag snart iväg och jobba, inte för att det känns sådär sjukt lockande att jobba natt på nyårsdagen men...