Turkiet

2014Hej! Har varit svindålig på att skriva sen jag fått semester, men har knappt använt datorn och gillar inte att skriva från mobilen. Men nu gör jag det i alla fall, jag och Haris är i Turkiet och njuter av att få vara ledig tillsammans. Vi bor på ett jättefint, femstjärnigt hotell i Kemer, otroligt gästvänligt och inte så mycket folk. Igår var vi på en båttur till olika stränder, blev åksjuk men förutom det var det jättefint och mysigt! 


Shorts

2014Fick ett par shorts av Agnes idag! Jättefina och framförallt sköna. 


You & Me

2014INSPIRATION. Jobbar natt och fick lite tid över, klockan är nu 03.51 så får kämpa mig uppe de sista timmarna. Har ändå gått skapligt bra. Idag (igår...?) köpte jag en ny bikini och lite annat, ska lägga upp bilder när jag kommer hem. Sen har ju min syster kommit hem från Australien! Äntligen!


days

2014Hängt i solen, på bryggan, i Eskilstuna med tjejerna, hemma och på gräsö. Finfina helg och nu har jag äntligen lite ledighet! 4 dagar har jag haft och om några dagar får jag en vecka till! Underbart.


7/7

2014Middag med Sonja / Var ute på landet med jobbet
 


Friday

2014Hej! Vilket väder det var igår, jag och Haris gick till Tavernan efter jobbet och åt jättegod mat, sen tittade vi på fotboll. Imorde gick jag upp strax efter fem och nu sitter jag på jobbet! Ska ju bli fint idag också så hoppas vi kan vara ute hela dagen. Kram


Today's

2014Magtröja H&M Kofta H&M
 


3/7

2014Random bilder. Jobbade igår hela dagen men idag är jag ledig! Så ska åka ut till farmor och fira henne då hon fyller år idag. Visar fler bilder senare.
 


A sky full of stars

2014Godmorgon! Ska kliva upp ur sängen och hämta upp Suda, jobbar 13 timmar idag! Osmart som jag är var jag uppe sent och tittade på fotbollen, så kommer vara helt slut ikväll. Men snart kan jag börja räkna ner till ledighet ♡ Tills min fina kommer hem och resan till Turkiet, inte långt kvar nu!


På min vägg

2014 
Vet att jag visat dessa bilder förut men gillar dem så visar dem igen! Framkallade mina favoritfoton från en sommar, både från kameran och en engångskamera jag köpte. Hoppas den här sommaren kan bli lika fin snart så jag kan fylla ut min vägg ytterligare.


sommar?

2014Ska detta föreställa sommar? Känns mer som Novemberväder. Aja, en enkel outfit jag bytte om till efter jobbet, tröjan har jag fått av Elina och halsbandet är från HM. Har gjort om lite i mitt rum hos mamma och pappa (där jag knappt är längre men ändå haha), så ska ner på röda korset och titta efter lampskärmar och en lykta.
 


Interior

2014INSPIRATION Tänk att ha ett stort hus och obegränsat med pengar, vad mycket man skulle kunna göra hemma!