30/6

2014Lunch och middag med med världens bästa mamma. Sen bilder på min nya jacka. Nu ligger jag i soffan och tittar på Criminal Minds och imorgon blir det jobb 7-13.


Idag

2014Byxor / Dr Denim
Gammalt linne
Jacka / Zara


Inspo

2014Följ min inspo-instagram här.


19:43

2014Hej! Har hunnit med lite mys i lägenheten och inne i stan i helgen, shoppat, ätit och kollat på fotboll. Nu har vi precis kommit tillbaka till Strängnäs och jag är äntligen ledig imorgon. SÅ NICE. Ska umgås med mamma som kommit hem från Grekland, göra lite ärenden och träffa Johanna. Ska lägga upp lite bilder på kläder också.


summerburst

2014Så, äntligen lite bilder från Summerburst! Riktigt grym helg med Johanna, Suda, Amanda och Sandra. Plus för tjejerna, musiken och vårt boende, ja för allt i princip utom vädret. Vill dit igen och göra om det!! Kommer absolut åka dit 2015.


stockholm

2014Ser ni att jag fixat ny design? En liten nystart kanske.
 
Den här veckan har jag mest hängt i Stockholm. På jobbet hade vi en heldag på Skansen och kollade Alltsången, mycket bättre än väntat! Sen kollat bio etc. På kvällarna efter jobbet har jag lånat pappas lägenhet i Solna. Jag har också besökt Stockholm Heart Center och gjort ett s.k arbetsprov på mitt hjärta för att se om jag äntligen kan få börja träna igen (har inte kunnat på 1,5 månad). Idag kommer Haris hit också så efter jobbet ska vi ut och äta & mysa. KRAM
 


midsommar

2014Hej! Blev sugen på att skriva lite och hoppas att någon blir glad för att jag uppdaterar(!). Tänkte lägga upp lite inlägg från Summerburst också. Men häromdagen var det ju i alla fall midsommar och jag och Haris åkte ut till Elina i Stallarholmen och åt världens godaste buffémat med henne och Ensar. Till en början var det bara vi men senare på kvällen droppade det in mer folk. Trevligt och lagom. Nu ligger jag på soffan i matkoma efter ha ätit tacos och laddar nu upp inför kommande jobbvecka då jag börjar jobba på riktigt i Södertälje. Ska bli spännande och framförallt kul!