get busy

2014 
Har varit enormt dålig på att uppdatera nu! Mycket som händer så har inte fått så mycket tid över. Här är lite vardagsbilder från mat, flytt (ja, jag och haris har flyttat - IGEN) samt från Josefines födelsedagsfirande i lördags. Idag skulle det blivit match för min del men den blev inställd, så har bara jobbat och slappat. Så skönt att bara kunna ta det lugnt för de senaste dagarna har varit så hektiska. Ett jävla pussel att få ihop allt. Tur att vi haft Ensar, Elina, Johanna och Suda som hjälpt till med flytten. Så fina vänner man har. Puss&kram
 


18/3

2014I fredags åkte jag till Södertälje på intervju och sen gjorde jag middag till familjen. Efter det blev det födelsedagsfirande i stallarholmen med Sonja och Vanessa. Lördagen bestod av fotboll hela dagen, första träningsmatcherna som slutade i en vinst och en förlust. På kvällen blev det lugnt med gladiatorerna och mys. Söndagen bestod av jobb. Igår hann jag med att titta på en lägenhet, hänga med Alex och umgås med Suda och Johanna innan vi åkte på träning.


ny mobil

2014Var till Katrineholm idag och hämtade min nya mobil. Så nu går det äntligen att få tag på mig igen, dock har jag inga nummer så släng iväg ett sms till 0704149137.


Payback

2014MÅNDAG. I lördags var vi hos Mella innan en jättekort utgång för min del då jag skulle upp och jobba. Roligt att träffa dessa tjejer i alla fall. Igår jobbade jag som sagt och sen på kvällen kom Alex och Moa och höll oss sällskap. Idag har jag hängt med Alexandra och sen kom Felicia, vi både åt mat och fikade. Nu är jag bara hemma och slappar innan jag ska möta Suda så ska vi upp på träning. Herrå


grekland

2014 
Grekland är verkligen mitt favoritresemål inom Europa (än så länge!). Vill verkligen åka dit i sommar. Fr Skiathos i juni -11.


lunch

2014Ser ni att jag tagit fram kameran igen! Den har nästan börjat bli dammig där den alldeles för länge stått orörd på hyllan. Mamma och jag åt så goda sallader igår på Lauras. Sen var jag på introduktion på Mcdonald's så vi får väl se om jag börjar jobba där, haha. Men ikväll ska jag, Haris, Elina och Ensar som nu i veckan kom hem från Aus ut och käka. Trevlig helg!
 


6/3

2014

End of time

2014I tisdags hängde jag med Alex hela dagen. Vi fikade, spelade fifa och åt middag hos honom. Det var trevligt! Sen igår träffade jag Elina, tränade och sen kom Haris hem så pussade i princip ihjäl honom:)


15:21

2014Igår hade jag och mamma mys, lagade middag ihop och somnade till en film. Idag har jag jobbat, 6-13, och sen bara suttit vid detta program som kräver mer tålamod än jag trodde haha...I alla fall, nu ska jag krypa ner i soffan och slappa innan jag ska träffa Johanna och sen träna. Seya


140301

2014Alltså när min favoritlåt kom och alla ba "IIIII couuuld be the oneee toooo seeet you freeeeeeee" och sen droppet och det var bara hysteri och eufori. Vill bara göra det om och om och om igen. Tack mina vänner och Avicii för en fantastisk kväll.


just a cloud away

2014Eftersom mobilen är sönder får ni nöja er med dessa bilder (johanna mmm gott me mat). Imorse gick jag och Haris ner på stan och åt brunch innan han åkte till arlanda och jag gick till jobbet. Nu ikväll har jag haft myskväll med mina fina Johanna och Suda.